Bermuda

BermudaBermuda on Pohjois-Atlantin Brittiläisillä aluevesillä sijaitseva saarivaltio joka tunnetaan vaaleanpunaisista hiekkarannoistaan. Bermudan parlamentti toimii yhä Elizabeth II:n monarkian alaisena. Bermudan pääkaupunki on nimeltään Hamilton, joka sijaitsee kapean saaren keskiosassa.

Bermudan valtava Royal Naval Dockyard toimii alueen vetonaulana joka tunnetaan muun muassa Bermudan kansallismuseon sijaintipaikkana. Aikojen saatossa Bermuda on saanut vaikutteita niin brittiläisestä kuin amerikkalaisestakin kulttuurista. Rahayksikkönä käytetään Bermudan dollaria tässä 65 tuhatta asukasta asuttavassa maassa. Bermudan pinta-ala on pieni, vain 53 neliökilometriä, josta vesialueita on 27 prosenttia.

Bermudan historia

Ensimmäinen historian tuntema henkilö joka on saapunut Bermudalle, oli espanjalainen merikapteeni, Juan de Bermudez, vuonna 1503, jonka mukaan saari nimettiin. Kapteeni julisti Bermudan Espanjan lipun alaiseksi, vaikkei tarun mukaan edes astunut jalallaan saarelle vaan tutustui ainoastaan saaristoon, käyttäen aikansa sen kartoittamiseen. Tarun mukaan merikapteeni onnistui välttämään Bermudan kolmion, jonka pohjoispäädyssä Bermudan saari sijaitsee.

Sittemmin saaria hallinnoi erinäiset yritykset, kuten Virginia Company ja Somers Isles Company. Vuonna 1707 Bermuda siirtyi Britannian monarkian hallinnon alle. Tänä päivänä Bermuda on Britannian vanhin siirtomaa sen jälkeen kun Newfoundland siirtyi Kanadan hallinnon alle. Bermuda on myös Britannian asutuin siirtomaa.

Bermudan ilmasto ja saaren synty

Bermudan subtrooppinen ilmasto takaa runsaasti aurinkoa. Alue sijoittuu kuitenkin hurrikaanivyöhykkeelle, ja matkailijoita suositellaan valitsemaan vierailulleen ajankohta jolloin myrskyt ovat epätodennäköisiä. Tsunameilta Bermudaa suojaa sitä ympäröivä koralliriutta.

Bermuda on muodostunut Atlantin pohjassa sijaitsevien tulivuorten vaikutuksesta. Saari on ajoittain ollut täysin veden pinnan alla ja noustuaan meren pinnan yläpuolelle, muodosti hieman yli 100 km rannikon. 【エントリー全品P10倍追加】★大感謝価格★【全自動玄米プロセッサー【玄米シェフ】HRG-122】★送料無料代引無料★★ポイント企画はバナーをチェック【smtb-td】10P03Dec16
間仕切 アコーデオンカーテン ドア シックマテリアル(トーンNo.6205〜6210)
コマツ: PC20MR-1.-2.-3/PC20MRX/PC20UU-3.-5ゴムクローラー2本セット
http://www.soccertrialscamp.com
LEDパネル アルミフレームB0サイズ、高輝度LEDライトパネル、LED看板
ベビーベッド スリーピー「ミニ ワンタッチハイベッド プチ」【キッズベッド 子供ベッド ハイタイプ 寝具 ねんね 赤ちゃん マット】
八角電波掛時計 W-505-c オレガノ ナチュラル/12点入り(代引き不可)
★送料無料★08 sircus◆PAPER MILLED FINISH JACKET/PANT/5/ウール/GRY/2016年製【中古】【メンズウェア】
20号 「カペラ」ナチュラル色 本体のみ[ミニ仏壇][モダン仏壇][現代][小型上置型]【smtb-kD】
Midi/ミディ ローボード CFS-216 木製(天然木使用)